Autoschade Goudswaard

Autoschade Goudswaard
AUTOSCHADE! WAT NU?

Autoschade is heel vervelend en komt altijd ongelegen. Maar wat nu? Wie moet ik bellen en wat moet ik doen met de schadeauto? Het enige dat u hoeft te doen is bellen met Basic Car Fix BV. U vindt Basic Car Fix niet ver van Goudswaard, wij zijn gevestigd in Heinenoord. 

U kunt ons bereiken op:
0186 575 060
of
06 53 22 81 20 buiten kantoortijden

Wij regelen alles met uw verzekering, halen uw auto indien nodig op en u kunt direct verder rijden want wij regelen ook vervangend vervoer voor u!

Maar ook in de volgende gevallen helpen wij u graag:

Kleinere schades

Een paaltje over het hoofd gezien? Een stoeprand net iets lager ingeschat? Schade aan uw auto is nooit leuk. Maar wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk en onzichtbaar wordt gerepareerd. Na het herstellen van de schade is uw auto weer als nieuw! Voor kleinere schades zoals een kras, een kleine deuk of een schaafplek op uw bumperhoek zijn speciale methodes ontwikkeld. Quick repair en Spot Repair; daarmee worden zulke schadegevallen snel en effectief gerepareerd. Zeker als u deze kleinere schadegevallen niet op wilt geven aan uw verzekering, bieden deze manieren van herstel en reparatie een betaalbaar alternatief.

Schade

Denk in geval van schade ook aan de toekomstige inruilwaarde: onbeschadigd is uw auto nu eenmaal meer waard. Basic Car Fix BV neemt u alle administratieve handelingen die nodig zijn voor de afhandeling met de verzekering graag uit handen. Woont u in Goudswaard en heeft u autoschade? Neem dan net als veel andere klanten uit Goudswaard contact op met Basic Car Fix. 
Let op! U bent zelf baas over uw auto. Uw verzekeringsmaatschappij kan u nooit dwingen om naar een bepaalde garage te gaan. In de meeste gevallen kunnen wij u op dezelfde voorwaarden helpen, dus ook met gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie.

Basic Car Fix BV

Klanten vertellen

Reedijk 5A - 3274 KE Heinenoord
Tel. (0186) 575 060 - info@basiccarfix.nl
9.1

Gemiddelde op de schaal van 10 op basis van 708 beoordelingen