Bandenservice Westmaas

Bandenservice Westmaas

De juiste banden onder uw auto zorgen ervoor dat u veilig kunt autorijden. Ze vormen niet voor niets het enige contact met de weg! Veiligheid, comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip zijn sleutelwoorden. Vakgarage Basic Car Fix in Heinenoord adviseert u als merkonafhankelijke bandenspecialist graag over de juiste banden voor uw auto.

 

Lekke band of klapband?

Een lekke band waarmee niet is doorgereden kan vaak door Vakgarage Basic Car Fix worden gerepareerd en gebalanceerd. Zo bespaart u veel geld! Sommige auto’s hebben run-on-flat-banden. Hiermee kunt u na een klapband of lekkage nog 80 kilometer doorrijden en staat u nooit meer met een lekke band aan de kant van de weg. Uw Vakgarage in Heinenoord heeft de juiste vakkennis in huis om run-on-flat-banden te monteren. 

 

Winterbanden, zomerbanden en opslag in Heinenoord

Het is veilig en dus verstandig om vanaf november tot en maart met winterbanden te rijden. Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7°C een betere grip, betere wegligging en kortere remweg dan zomerbanden. Ook hebt u met winterbanden minder kans op aquaplaning. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Zelf geen plek voor de opslag van uw tweede paar banden? Dan regelt Vakgarage Basic Car Fix in Heinenoord dat voor u!

 

Vakgarage Basic Car Fix in Heinenoord voor uw autobanden!

Woont u in Westmaas en bent u op zoek naar nieuwe banden? Basic Car Fix is nabij gelegen en helpt u graag!

Vakgarage Basic Car Fix is niet alleen voordelig en snel: uw Vakgarage in Heinenoord heeft vakmanschap en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze vakmensen hebben verstand van autobanden en adviseren merkonafhankelijk. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur zorgt Vakgarage Basic Car Fix ervoor dat u veilig de weg op gaat.

Basic Car Fix BV

Klanten vertellen

Reedijk 5A - 3274 KE Heinenoord
Tel. (0186) 575 060 - info@basiccarfix.nl
9.1

Gemiddelde op de schaal van 10 op basis van 708 beoordelingen