Auto onderhoud 's-Gravendeel

Grote of kleine onderhoudsbeurt 's-Gravendeel

Het regelmatig onderhouden van uw auto is belangrijk voor de technische staat van uw voertuig. Door regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw auto kunnen eventuele defecten vroegtijdig gesignaleerd en tijdig verholpen worden. Daardoor voorkomt u dat u voor onnodige verrassingen komt te staan. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in 's-Gravendeel? Basic Car Fix is nabij gelegen en u graag van dienst!


Reparaties

Toch kan het gebeuren dat er een storing is in uw auto. Dan heeft u een adres nodig waar u altijd terecht kunt! En dat adres is Basic Car Fix BV. Geen probleem is bij ons onbekend en geen storing te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en de modernste apparatuur bent u er zeker van dat wij alle reparaties vakkundig en zo snel mogelijk zullen uitvoeren.


Vervangend vervoer

Kunt u uw auto geen dag missen? Informeer dan naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer. Tevens hebben wij een gratis leenfiets beschikbaar.


De beste onderdelen

Een reparatie is al vervelend genoeg, dan is het wel zo prettig als u kunt rekenen op de beste kwaliteit van deze reparatie. Naast de vakkennis van onze monteurs zijn ook de onderdelen die wij gebruiken van de beste kwaliteit.


Bedrijfswagens

Met uw bedrijfswagen, bus of vrachtauto tot 3500 kg bent u ook van harte welkom in onze werkplaats. Vele vervoerders en andere MKB bedrijven gingen u inmiddels al voor! Wij begrijpen heel goed dat voor u tijd geld is en daarom zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

 

Basic Car Fix BV

Klanten vertellen

Reedijk 5A - 3274 KE Heinenoord
Tel. (0186) 575 060 - info@basiccarfix.nl
9.1

Gemiddelde op de schaal van 10 op basis van 708 beoordelingen