Werkplaats

Basic Car Fix BV heeft een team vakkundige monteurs voor reparaties aan auto's van alle merken. In onze moderne werkplaats verzorgen wij het complete onderhoud, reparaties en bandenservice aan uw auto. Ook voor de jaarlijkse APK keuring kunt u bij ons terecht. Kleine(re) reparaties kunnen desgewenst direct uitgevoerd worden.
Basic Car Fix BV is aangesloten bij de BOVAG.

Voor het maken van een afspraak belt u ons op telefoonnummer 0186 575 060 of regelt u direct online door te klikken op de link onderaan deze pagina.

 

 


Grote of kleine onderhoudsbeurt

Het regelmatig onderhouden van uw auto is belangrijk voor de technische staat van uw voertuig. Door regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw auto kunnen eventuele defecten vroegtijdig gesignaleerd en tijdig verholpen worden. Daardoor voorkomt u dat u voor onnodige verrassingen komt te staan.


Reparaties

Toch kan het gebeuren dat er een storing is in uw auto. Dan heeft u een adres nodig waar u altijd terecht kunt! En dat adres is Basic Car Fix BV. Geen probleem is bij ons onbekend en geen storing te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en de modernste apparatuur bent u er zeker van dat wij alle reparaties vakkundig en zo snel mogelijk zullen uitvoeren.


Vervangend vervoer

Kunt u uw auto geen dag missen? Informeer dan naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer. Tevens hebben wij een gratis leenfiets beschikbaar.


De beste onderdelen

Een reparatie is al vervelend genoeg, dan is het wel zo prettig als u kunt rekenen op de beste kwaliteit van deze reparatie. Naast de vakkennis van onze monteurs zijn ook de onderdelen die wij gebruiken van de beste kwaliteit.


Bedrijfswagens

Met uw bedrijfswagen, bus of vrachtauto tot 3500 kg bent u ook van harte welkom in onze werkplaats. Vele vervoerders en andere MKB bedrijven gingen u inmiddels al voor! Wij begrijpen heel goed dat voor u tijd geld is en daarom zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

 

 

Basic Car Fix BV

Klanten vertellen

Reedijk 5A - 3274 KE Heinenoord
Tel. (0186) 575 060 - info@basiccarfix.nl
9.1

Gemiddelde op de schaal van 10 op basis van 708 beoordelingen